top of page

Col·lectiu
Big Bouncers

Big Bounce

Big Bounce pren el nom de la teoria i model científic relacionat amb la formació de l’univers conegut. De la interpretació del Big Bang se’n deriva el model cíclic o oscil·lant en el qual l’esdeveniment cosmològic primer fou el resultat del col·lapse d’un univers anterior.

Fotografies de

Tristán Pérez-Marín

SINOPSI

Big Bounce és una peça escènica centrada en el moviment i la paraula que gira entorn del concepte d’origen i que juga a desplegar possibles futurs, derivats d’un mateix origen. Big Bounce proposa un viatge que qüestiona la temporalitat del fet escènic a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament. Big Bounce pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos però és igualment provable que estiguem vivint a l’univers dos mil milions ( o en qualsevol d’una seqüència infinita d’universos).

EQUIP ARTÍSTIC

Creació i interpretació  Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola

Col·laboració artística  Joao Lima, Federica Porello, 
Edició d’àudio  Pablo (Mo) Ramirez
Disseny de llums  Jou Serra
Veu en off  Cristina Carrasco i Clàudia Solwat
Vídeo i foto  Pablo (Mo) Ramirez, Tristán Pérez Martín, Alba Suñé

Big Bouncers és resident a  tragantDansa,  La Caldera, La Visiva, i Burdag Studio (Polònia)
Amb la col·laboració de  Institut Ramón Llull

Agraïments  Joao Lima, Federica Porello, Iris Heizinger, Pablo Mo Ramírez, Roger Llimós, Tristán Pérez Martín, Olga Tragant, Alba Suñé, Roger Puig, Andrea Acosta, Claudia Solwat, Cristina Carrasco, Velvet Sweatshop

bottom of page