top of page

Col·lectiu
Big Bouncers

O.V.N.I.

Quina funció té un objecte? Quina funció té un cos? Quina funció tenim com a espectadors? I com a intèrprets? Quina és la funció de l'escena?

Fotografies de

Tristán Pérez-Marín

SINOPSI

O.V.N.I. és una peça que gira al voltant d’aquestes preguntes i proposa un viatge en què s’alteren les funcions dels cossos, els objectes i la mirada de l’espectador. Una peça que juga a expandir els límits d’allò visible i a fer emergir noves relacions i noves maneres de mirar l’escena.

 

Aquest nou projecte del Col·lectiu Big Bouncers vol explorar la relació entre l’objecte, el cos, el context i el significat. Tot i que els objectes vagin sempre lligats a un ús i un significat concrets, què passa quan n’alterem les seves funcions? Què passa quan deixen de ser identificables, anomenables? L’escenari ofereix un marc idoni per donar vida a allò invisible. Per transformar, expandir i rellegir la relació entre el cos, l’objecte i el context. Per qüestionar, fins i tot, la funció dels diversos elements del fet escènic: intèrprets, públic i escenari.

EQUIP ARTÍSTIC

Direcció  Col·lectiu Big Bouncers (Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola)

Creació i interpretació  Cecilia Colacrai, Mireia de Querol , Anna Rubirola, Ursa Sekirnic 

Disseny d’il·luminació  Jou Serra
Col·laboració artística Tanya Beyeler
Disseny de l’espai escènic  i objectes  Maria Alejandre
Disseny de vestuari  Jorge Dutor
Disseny d’àudio  Pablo Mo Ramírez
Vídeo i foto  Tristán Pérez Martín
Producció  Anna Bohigas
Co-produeixen  Festival Simògraf (Olot), El Graner(Barcelona) i Antic Teatre (Barcelona), Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya

Amb el suport de  La Visiva (Barcelona) , El Graner (Barcelona), Sharing&Moving/International Residencies, Festival Interplay (Torino),La Caldera (Barcelona), L’Estruch (Sabadell), L’Animal a l’Esquena (Celrà), Festival Grec (Barcelona)

Agraïments  Sergio Roca, Iris Heitzinger
Estrena  Festival Sismògraf dia 21 d’Abril de 2017 - Teatre Principal

bottom of page