top of page

Col·lectiu
Big Bouncers

Si estiguéssim soles a l'univers seria una gran pèrdua d'espai

La peça proposa una explosió escènica, doblant el nombre d’intèrprets, multiplicant les possibilitats de crear nous imaginaris a través de cossos que es transformen, se substitueixen, es contradiuen, generen noves realitats i noves memòries… suggerint universos paral·lels que posen en dubte la idea d’origen.

Fotografies de

Tristán Pérez-Marín

SINOPSI

Si estiguéssim soles a l’univers, seria una gran pèrdua d’espai sorgeix de la necessitat de compartir, transmetre, desenvolupar i multiplicar les possibilitats del llenguatge escènic generat a Big Bounce, la primera peça del col·lectiu.

Big Bounce és una proposta escènica que juga a desplegar possibles futurs a partir d’un mateix origen i pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos, però és igualment probable que estiguem vivint en l’univers dos mil milions (o en qualsevol d’una seqüència infinita d’universos).

En aquesta nova proposta, el Col·lectiu Big Bouncers revisa, versiona i treu suc als materials ja existents a Big Bounce per a expandir-los, multiplicar-los i tornar a jugar amb ells. La peça proposa una explosió escènica, doblant el nombre d’intèrprets, multiplicant les possibilitats de crear nous imaginaris a través de cossos que es transformen, se substitueixen, es contradiuen, generen noves realitats i noves memòries… suggerint universos paral·lels que posen en dubte la idea d’origen.

Si estiguéssim soles a l’univers, seria una gran pèrdua d’espai és una peça que qüestiona la idea d’origen i es pregunta pel nostre lloc, com a éssers humans, dones i occidentals, dins de l’Univers conegut. Aquesta proposta convida a imaginar realitats paral·leles, i posa en evidència les múltiples mirades que es poden tenir sobre un mateix fet, imatge o forma que habiten en el món que compartim.

EQUIP ARTÍSTIC

Idea, creació i direcció  Big Bouncers (Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola)
Creadores i intèrprets  
Mireia de Querol, Ana Borrosa, Constança Brncic, Diana Gadish Bonàs, Goretti Pié, Elena Lalucat

Carlota Grau Bagès (alumna en pràctiques de direcció escènica i dramatúrgia del Institut del Teatre)

Col·laboració artística  Ariadna Grau (alumna en pràctiques del grau d’arts escèniques a l’escola ERAM de Girona)

Disseny d’il·luminació  Anna Boix
Fotos i vídeo  Tristán Pérez Martín
Producció  Anna Bohigas
Distribució  Laia Montoya
Coproducció  Mercat de les Flors

Amb el suport de  Generalitat de Catalunya

Amb la col·laboració de  Fàbrica de creació Fabra i Coats, Graner fàbrica de creació, La Visiva

bottom of page