top of page

Projectes de gestió

Cicles Danses Volubles

CURADORIA DEL CICLE DANSES VOLUBLES A LA FUNDACIÓ BROSSA

Del 27 d'abril al 8 de juny de 2022

El cicle danses volubles ens presentarà 4 peces que utilitzen el cos com a motor generador, però que el posen en diàleg amb altres disciplines: la paraula, la veu o el so. Les peces es mostraran en espais no teatrals com la terrassa de La Seca, cosa que farà de les representations una experiència lúdica i única. Les artistes del cicle tenen trajectòries consolidades, però no s’han pogut veure amb regularitat a la ciutat de Barcelona, cosa que farà del cicle una oportunitat per descobrir-les.

CONCRETE MATTER de Los detectives

Concrete Matter
és una peça sobre la recerca del plaer en relació amb la dimensió háptica i corporal i l’univers materno-filial, des d’una òptica particularment femenina.. No ens basem en allò autobiogràfic sinó en la relació dels cossos de les intèrprets i el públic, explorant les possibilitats del món físic, plàstico i musical. Concrete Matter es una bacanal dels sentits, una celebració amb música, dansa i paraula del plaer femení de sis dones de dues generacions.

27 d’abril de 2022

CM-6-1024x683.jpeg

APARICIONES SONORAS d’Amaranta Velarde


Apariciones Sonoras és una investigació sobre les possibles dimensions coreogràfiques i plàstiques del so i el cos. Agafa de punt de partida el fenòmen de la sinestèsia atorgant forma i plasticitat al so i sonoritzant el cos, l’espai i els objectes.

25 de maig de 2022

.png

BIG BOUNCE del Col·lectiu Big Bouncers

El tema de la peça és l’origen, entès com l’inici, el naixement, la font, el motor… On comencem a comptar per identificar l’origen? Quants possibles futurs poden esdevenir-se d’una única font? Es treballa amb la potència del gest, del cos i de l’acció fent emergir les conseqüències implícites en cada acció.

1 de juny de 2022

Big Bouncers-11.jpg

CAVALO DO CÃO de João Lima

 

En portuguès de brasil, CAVALO DO CÃO (“cavall del gos”, traducció literal al català) és una expressió polisèmica que designa alhora un insecte, la picada del qual provoca un dolor punyent; una persona indomable, que aconsegueix mil proeses i, finalment, el cavall que el diable munta.
El terme també suggereix una espècie d’animalitat en transformació, que assumeix altres esdevenirs mentre acumula els seus atributs previs. Aquestes característiques ens evoquen a una forma de vida ambigua, que no es pot atrapar fàcilment, capaç de resistir als desafiaments del seu temps. És per aquesta capacitat de mobilització de l’imaginari que l’esmentada expressió ens interessa.

8 de juny de 2022

JOAO-LIMA-o-caballo-du-cao-790x490_BONA.jpeg
bottom of page