top of page
logo_GRUA_bn_PRINT.jpg

Projectes de gestió

G.R.U.A.

G.R.U.A. (Grup de Recerca d’Universos Artístics) és un grup d’operaris de la creació que s'uneixen amb l'objectiu de fabricar nous contextos i formats d’exhibició artística, transportant pràctiques i pensament contemporani a diferents entorns i paisatges. Aquest equip el componen Pere Faura, Anna Rubirola i Claudia Solwat. 

 

Pere Faura, Anna Rubirola i Claudia SolWat coincideixen durant el naixement de la plataforma CRIM (Creadors Independents en Moviment) , l’octubre del 2010; i  junts treballen en l’organització i gestió de diferents festivals i activitats relacionades amb la dansa i el pensament artístic, fins a la dissolució de la plataforma el 2013. 

Arrel d’aquella trobada, decideixen col·laborar junts de manera regular en la investigació i la creació de peces de dansa. D’aquesta col·laboració sorgeix la peça MOSTRANDO LAS PARTES, una peça d’improvisació de dansa, vídeo i música que s’estrena a l’Antic Teatre i que es presenta durant el festival GREC 2013 i a la Fira de Tàrrega 2013 i segueix girant en l’actualitat. 
 

A part del seu interès per la creació, també decideixen seguir desenvolupant la pràctica de dissenyar contextos per a l’intercanvi i l’exhibició artística.  G.R.U.A. neix com a col·lectiu amb la  finalitat de cristal·litzar aquesta pràctica a través d’ accions i esdeveniments com ara “Caravana de Tràilers”, i “Tacet”.

bottom of page